С копринен блясък в погледа

Луксозни комплекти спално бельо с материя от египетски памук

Потънете в специален поглед. Поглед за една изпитана материя. Материя, носеща усещане за лукс и екзотика в най-интимните мигове.

Това е погледът на египетското разбиране за качество и лукс, което покрива изработката на всеки спален комплект от серията Krakow.

И което може да започне да покрива и Вас, ако разгледате качените онлайн комплекти луксозно спално бельо в сайта на Arlen Home.

Предлагаме луксозни комплекти спално бельо с изпитани материи от египетски памук, носещи копринени усещания и придаващи особен блясък на спомените

 

материя на луксозни комплекти спално бельо от египетски памук
Материята на изпитаната мекота идва от

Блясъкът на фината изработка

Щом се докоснете до бляскавите предложения на Arlen Home, няма да искате вече лягате с друго спално бельо. Защото ще усещате посягането към  алтернативите като изневяра. Като изневяра към смисления избор, към материята на изпитаното качество, към усещането, което заслужавате.

А то е усещане за наистина натурален блясък. За блясъка на отдадената, вдъхновена и фина изработка.

Материята на нашите луксозни комплекти спално бельо от египетски памук е естествен плод на специално вплетените в тъканта нишки.

Тези нишки са по-дълги, за да се вплитат във всеки квадратен сантиметър от тъканта и да я правят по-фина и завършена. Така се получава наистина луксозна материя, отличаваща се със сатенена текстура, копринен блясък и екзотично излъчване.

Усещането е сякаш сте се завили със самия дух на Египет, въплътен в луксозен спален комплект.

Специалният блясък на усещането е подчертан от фината текстура на материята и деликатната лъскавина, която дългите памучни влакна придават на плата. Конкретно може да се потопите в сияещата мекота на прежди от 100% египетски памук и с 200 нишки на квадратен сантиметър. Тяхната фина изработка наистина блести с върхово качество на материята, което Ви рисува приказно екзотични истории.

 

издръжлива материя от египетски памук

Истории за устойчиви на времето легенди

Материята за спално бельо от египетски памук блести не само в пространството. Тя блести и във времето. Нашите спални комплекти поддържат усещането за царствен копринен лукс изключително дълго.

За това отново има специфично обяснение, свързано с изработката…

Издължените и вплетени във всеки квадратен сантиметър влакна са много по-устойчиви на стрес и запазват качествата си след повече изпирания. Освен това луксозните спални комплекти от египетски памук на Arlen Home са подлагани на специално реактивно боядисване, което е предвидено тъкмо за естествени материи, защото гарантира яркостта и устойчивостта на цвета .

Така специалният поглед, внедрен в материята на тези спални комплекти, запазва своя копринен блясък.

Блясък на луксозната визия…

И блясък на една истински легендарна и изпитана във времето материя. Материята на заслужената слава комплектите хавлиени изделия от египетски памук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *