Плътно на страната на шика и уюта от първо постилане

Покривки от Турция

Не ползвате често покривки. Само по особено специални поводи.

И това е Вашето отношение както за комплектите покривки за маса, така и за комплектите луксозни кувертюри и шалтета за спалня.

Усещате елегантността по различен начин. Просто търсите фината естетика и си харесвате минимализма. Затова предпочитате да си „постилате“ шик и уют, вместо непременно стантартните покривала за спалня или трапезария.

Arlen Home сме се посветили на усещанията. И на усета. Затова Ви разбираме. Разбираме, че материята не е просто обект на тактилно изживяване. Материята е извор на изпитаното настроение.

Ето защо подбираме продукти за спалня, трапезария и баня, които съчетават шик и стил с устойчива и прятна на допир материя.

Искате ли да усетите… Arlen Home?

 

Покривки за маса от Турция

Истински шик покрива с вкус изграден минимализъм

Ако обичате минимализма в интериора на дома, сигурно избягвате да ползвате покривки. Осбено такива, решени в якри цветове.

Arlen Home предлагаме шикозни покривки за маса от Турция, решени изцяло в стила на тънко показващия се вкус в трапезарията.

Отчличават се с фини десени. И с пеперудено елегантни и ефирни дантели. Сякаш са част от специален декор, а не натрапчива фокусна точка.

И остават такива.

Например нашата покривка за маса Рънър е изработена от 100% ленена тъкан, устойчива на петна. Така Arlen Home гарантираме, че ще заобичате декора в трапезарията си, който, освен уютен, ще бъде и винаги стилно изчистен.

Както и елегантните Ви покривки за спалня от Турция.

 

Турски покривки за спалня и турски възглавници

А очите винаги се галят в мека елегантност

Arlen Home постиламе стила. Винаги и навсякъде. В името на свежия поглед. Който е склонен да попива атмосфера.

Откриваме този поглед както в трапезарията, така и в спалнята.

Откриваме го в стилния вид на подбраните с вкус покривки за спалня и трапезария.

Подчертаваме го с постоянно селектиране на материи, цветове и десени.

Изпитваме нюансите му, според обстановката и сезона.

И флиртуваме с него с елегантни покривки за спалня, с които веднага постилате изисканото сърце на дома. И го поставяте на нежна, мека турска възглавница.

Това са нашите комплекти луксозни кувертюри за спалня от Турция.

Изтъкани са от турски памук и в специална плетка, така че да попият дълбоко багрилата. Жадни са изискания десен. Жадни за елегантния шик, вложе в детайл, който Ви грабва от пръв поглед.

Така Arlen Home всъщност покриваме… всички условия за пълноценна почивка на място с приятна атмосфера. Това е място, изпълнено с усещания, носени от вкус и ефектни материи за спално бельо.

Място, което грабва със стил, шик и елегантен минимализъм от пръв поглед. И от  първо постилане.

Докоснете материята на изпитания шик сега – с Arlen Home.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *