Средата, която прегръща топлия сън

семеен комплект завивки за спалня

Сънят не е просто необходимост, човешко състояние или средство за възстановяване. Сънят е презареждане, лечение, усещане за дом, за топлина, за сигурност.

Утрото наистина е по-мъдро от вечерта – но само ако си се наспал наистина качествено. Тогава забелязваш всичко красиво около теб – елегантния семеен комплект покривки за маса или галещия семеен комплект хавлиени кърпи например.

И ето го разковничето…

Семейството. Усещането за семейство.

То създава среда, която прегръща.

И тази среда трябва да се показва отвсякъде. Включително и от завивките.

 

Завивки, специално създадени за ценителите на топлия комфорт

Такъв комфорт трябва да гарантира всяка завивка за спалня, за да сътвори подходяща среда за качествен сън. Това поставя повече изисквания. Освен да топли, завивката трябва да гарантира максимално отпускане за по-голям период от време.

Това се постига, щом се съчетаят ефективно 3 базови качества на избраната за семейния комплект завивка:

  • Завивката трябва да е с материя, която позволява на температурата на тялото равномерно да затопли въздуха под нея. Структурата на влакната не бива да пропуска лесно топлината навън и същевременно трябва да образува топъл въздушен слой, поддържан от температурата на тялото.
  • Завивката трябва да е от лека и дишаща материя. Топлината по време на сън не бива да се превръща в изпотяване под една тежка и плътна завивка. Напротив, качественият сън изисква достатъчен простор за едно пълноценно дишане. Това предполага да се заложи не просто на плътността на завивката, а и на специалната й вътрешна структура.
  • Материята на завивката също трябва да работи в полза на цялостния здравословен климат по време на сън. Освен дишаща, важно е тя да бъде антибактериална, за да поддържа хигиенична среда за спане.

 

Прегърнете топлия сън и вие, като изберете наистина качествен спален комплект от Арлен. Предлагаме специално подбрани семейни комплекти завивки, изпълняващи различни задачи – свежест по време на топлите месеци, с антистрес тъкан за абсорбиране на статичното електричество и облекчаване на стреса, с пълнеж от вълна за отлична изолация.

Вълшебните сънища се сбъдват – с Арлен.

117,00 лв.155,00 лв. с включено ДДС
84,00 лв.98,00 лв. с включено ДДС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *