Постоянната мекота може да е проява на твърдост

Arlen Home заставаме твърдо на страната на мекотата. На мекотата при допир, на мекотата при поглед, на мекотата, сгушена в спомена за един вълшебен сън.

Доказваме позицията си с твърдост и безкомпромисен подбор на качествени памучни платове за комплектите спално бельо, които предлагаме. Всеки продукт е специално изпитан и стриктно насочен към специална цел.

Веднага даваме пример…

Дори нещо по-тривиално като покривките за маса са обект на твърдо отстояване на принципите ни за качествена и целево ориентирана изработка.

Какво означава това?

Всички относително качествени и луксозни покривки за маса имат специално предназначение. Освен като практичен аксесоар в бита за съхраняване на мебелите, те са и визуален елемент от интериора. По тази причина и едни относително по-битови покривки за маса влияят на обстановката и уюта в дома.

Даже ги подчертават.

За разлика от луксозните, битовите покривки са част от реалистичното, ежедневното настроение на пространството. Те се вписват в натуралния дух на интериора. В разбирането за уют всеки ден.

По тази причина битовите покривки за маса са аксесоарът, носещ стила на мястото, което се ползва особено често. И създават атмосфера.

Arlen Home имаме грижата тази атмосфера да се съхрани максимално.

Как?

 

турски покривки за маса с материя, която не се свива и мачка

Твърдо ЗА практичността в избора на покривки за маса

Arlen Home предлагаме комплект турски покривки за маса със специална материя от Поликотън. В тъканта им е заложено конкретно съотношение между памук и полиестер, което гарантира специфичните им свойства.

Какви са тези свойства?

Свързани са с практичността.

И оттам с естетиката.

С мекотата на визията и цялостната обстановка.

На какво ще прилича една маса с покривка, намачкана на много места?

На нещо като поставка, на която сте захвърлили някаква непотребна салфетка.

А ако тази покривка за маса е от по-луксозните, визията става гротескна.

Както богатите също плачат, така и луксозните покривки също се мачкат.

Особено когато след много изпирания платът се захаби.

Решението ни за този казус са именно турски покривки за маса с материя Поликотън.

Ето основните предимства:

  • Текстилът от поликотън е много плътен и стабилен, заради което покривките не се свиват при изпиране на високи температури.
  • Заради горната характеристика на материята, покривките за маса не се мачкат толкова и не губят първоначалната си форма.
  • Вътрешната структура на поликотъна остава същата трайно, заради което хигиената и естетиката се запазват на високо ниво едновременно.
  • Преплетените в специална плетка поликотонни влакна задържат в по-голяма степен багрилата в материята на покривката. Така жизнерадостният вид на нов продукт за интериора също е по-траен.
  • Запазените от структурата на материята багрила в тези покривки за маса са по-устойчиви на ултравиолетови лъчения, заради което не избледняват лесно с времето.

Така Arlen Home предлагаме едно практично решение за ежедневието. С тези турски покривки за маса с материя от поликотън ще имате стабилен и дългогодишен партньор в стилните посрещания.

А истинският партньор се проявява с времето, нали?

Arlen Home сме трайно до Вас в избора на продукти за дома и заставаме твърдо на страната на мекотата в обстановката.

Твърдо на Ваша страна с качествени памучни платове за спално бельо, които не се свиват и изглеждат стилно всеки ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *