Инфо за Доставка

Важат само за територията на Република България

1. ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ ПОД 100,00ЛВ

При поръчки на стойност под 100,00лв доставката е 5,00лв. Тъй като ценим Вашето време и удобство куриерската услуга е до Вашия адрес. Ако все пак, желаете доставка до офис- можете да изберете офис на Рапидо Експрес тук, както и да проверите какъв е графикът за обслужване за вашето населено място.

2. ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ НАД 100,00ЛВ

При поръчки на стойност над 100,00лв доставката е безплатна. Тъй като ценим Вашето време и удобство куриерската услуга е до Вашия адрес. Ако все пак, желаете доставка до офис- можете да изберете офис на Рапидо Експрес тук, както и да проверите какъв е графикът за обслужване за вашето населено място.

 

Доставката се извършва в делничен ден  в срок от 1 до 3 работни дни след потвърждение на поръчката по телефона от наш представител.

Поръчки, постъпили след 14:00ч, се обработват на следващия ден.


Важно!
 За експресни доставки или такива с фиксиран час на доставка се заплаща допълнителна такса по тарифата на Рапидо Експрес от страна на клиента.

3. ВЗИМАНЕ НА ПОРЪЧКАТА ОТ ФИРМЕН МАГАЗИН НА АРЛЕН.

При оформянето на поръчката, имате възможност да изберете да вземете Вашите покупки от нашия магазин на адрес гр.София бул.Хр. Ботев 2

 

За този начин на доставка не се начислява допълнителна такса.


Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или e-mail, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични продукти с подобно качество и цена. При промяна на цената (увеличена/намалена) Вие ще бъдете уведомени, чрез телефонен разговор и Вашата заявка ще бъде изпълнена само в случай, че Вие сте съгласни с новите условия.