За Нас

Елегантен дизайн за клиентите

От самото си съдздаване Арлен Трейд се стреми да предлага висококачествен текстил и консумативи за хотели, ресторанти, болнични заведения, както и частни домове. Фирмата работи само спроизводители чиито продукти въплъщават лукс, комфорт и креативност по целия свят. Продуктовата ни гама включва спално бельо, хавлиени изделия, олекотени завивки, възглавници, протектори, матраци, както и хотелски консумативи. С елегантния си, оригинален дизайн и неподражаем завършек и усещане, спалното бельо предлагано от офисите ни в България, Турция и Америка, може да се намери в много от най-престижните хотели в света, както и в най-претенциозните частни домове и яхти.

Чувствайте се по-добре с нашите висококачествени продукти

Елегантни материи, които придават трайно усещане за стил, готови да създадат перфектното легло, да подчертаят елегантността на банята и да носят най-изтънчените докосвания в общите пространства.

 

Професионалност и цялостно решение

В работата си съчетаваме натрупаните знания в областта на текстилния и интериорен дизайн за да проектираме и предлагаме цялостни решения за текстилно обзавеждане на вашия хотел, ресторант или друго заведение. Нашите клиенти знаят, че могат да разчитат на Арлен Трейд за експертни съвети по време на техния избор, както и на професионално и персонално обслужване на клиента. Специалистите ни ще ви помогнат с правилния избор на продукти, които да допринесат за едно наистина комфортно и неповторимо изживяване за вашите клиенти.