Защо стъпването по пода на банята е хлъзгава тема

След продължителен и топъл душ, сте отпуснати, освежени, размекнати. Особено ако сте взели душ вечерта, щом интензивния работен ден най-после ви е пуснал от хватката си.

Приятно е, защото е много разпускащо.

Имате усещането, че струята вода отмива и  напрежението, което сигурно изтича в канала. И щом излезете от банята, сякаш сте свалили някакъв дразнещ, лепкав, задушаващ слой от себе си – както физически, така и психически.

За да е пълно и продължително това изкъпващо усещане обаче, е необходимо да поддържате мекия му, успокояващ ефект, колкото може по-дълго след взимането на душ. А това изключва:

  1. рязка смяна на температурата
  2. и необходимост да бъдете нащрек непосредствено след излизането изпод душа

Двете неудобства са свързани най-вече със ситуация, в която излизате от душ кабина с дълбоко корито и стъпвате на пода на банята си. Това прекрачване, комбинирано с внезапния студ по стъпалата и вероятността да се пързулнете

може дори да се определи като внезапен шамар,

вадещ ви грубо от транса под топлия душ.

На практика студеният и хлъзгав под на банята прави последната много опасна при излизане, което веднага разсейва стоплящи и размекващ комфорт.

Изглежда, че имаме работа с една наистина хлъзгава тема. Как да удължите топлото, изкъпващо усещане след взимане на душ?

 

постелки за баня против хлъзгане

Стъпете на специфичната материя, създаваща топла грижа

Тази идея наистина ще ви допадне…

Защо не се обзаведете с един приятен комплект постелки за баня против хлъзгане? Особено ако имате душ кабина с високо корито, такива противоплъзгащи постелки могат да предотвратят много големи, но и много тежки инциденти в банята.

Пък и стъпвате на сухо, по-топло е за стъпалата ви и веднага ги подсушавате. Нежната тъкан на едни качествени постелки за баня сякаш веднага поема грижата и стъпалата, и  за равновесието ви. Чувствате се все едно интериорът на банята ви ласкае през цялото време. Сякаш самата баня е вашият педантичен прислужник, който се е погрижил за всичко – предварително.

Особено ако стъпвате на нежни постелки от мемори пяна с галеща стъпалата материя. Това също е специфична материя, каквато са качествените хавлиени кърпи.

Това се казва топла грижа, която удължава усещането за разтопяващ релакс след душ.

Дори идеята да ви допада обаче, това продължава да е хлъзгава тема за комфорта в банята.

Хлъзгава е, защото трябва да направите точния избор на постелки, който има своите специфики.

 

постелки за баня против хлъзгане

Хлъзгава тема с много преплетени нишки

Особено ако става дума за избор на богат комплект постелки за баня като част от хотелските консумативи, спецификите и критериите за качество наистина са характерни.

Главната причина е интензивната употреба, съчетана с необходимостта от затвърждаване репутацията на хотела.

Не трябва да стъпвате накриво, ако искате гостите ви да стъпват винаги на меки, стоплящи и запомнящи се представи за обслужването.

Идеята е да гарантирате наслада на клиентите си след всеки душ.

За да гарантирате, че до вас ще достигне качествен продукт, свържете се с доказан доставчик на спално бельо.

Арлен ви уверяваме, че сме експерти в тази хлъзгава тема и осигуряваме:

  • Луксозни постелки за баня от 100% висококачествен памук
  • Деликатен комплимент за всяко стъпало, носен от галещата мекота на материята
  • Мощен влагоабсорбиращ ефект, носен от специална плетка на тъканта, гарантиращ, че щом се изкъпете, ще веднага стъпалата ще бъдат ефективно подсушени. Това изключва риска някой да се подхлъзне, стъпвайки с мокри крака върху плочките в банята.
  • Всички ще стъпват на сухо, топло и сигурно, а вие ще внушите, че стъпвате на професионализъм, внимателен избор и искрено желание да осигурите добра грижа.

 

Понеже при всичките предложения на пазара натуралното качество е хлъзгава тема, стъпете топлата експертна грижа с комплект постелки за баня от Арлен.

За да не подхлъзнете гостите си…

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *