Украсяване със слънце

Идва студеното.

Навън захладнява все повече.

А вместо светлина, през прозореца нахълтва мрак.

Как да стоплите трайно атмосферата? И то не само буквално с парно? Което понякога Ви вледенява душата като си представите сметките за зимния сезон.

Погрижете се за една по-ведра, грееща атмосфера в дома. Особено в спалнята. Превърнете я във Вашия топъл оазис, далеч от смразяващата зимна реалност.

Сигурно имате разнообразни покривала за спалнята и трапезарията, които са Ви толкова омръзнали, че Ви изглежда сякаш леглото подпира тях, а не че те покриват леглото.

Дразнещо е.

А в мрака на студените месеци само допълнително дразнене Ви липсва, нали?

Не се давайте на мрачните нюанси на времето.

Създайте си уютна и топла спалня, изпълнена и изпълваща със светлина, топлина, ведрина и спокойствие.

Как? С качествени памучни платове и кувертюри за спалня от Турция

 

Луксозно шалте с хубава материя за слънчев интериор на спалня

Покрийте спалнята със слънчево излъчване

Трябва Ви нещо модерно, красиво и ведро, което да служи като ежедневна завивка за спалнята, като магично покривало за тялото и духа.

И да има стил. Слънчев стил.

Дори и да разполагате с някакви остатъци от платове, трудно ще ги комбинирате в нещо хубаво и голямо, което да вдъхва стил и ведрина в пространството. По-скоро използвайте креативността си в малки детайли, деликатно носещи настроение.

За хубаво и голямо покривало заложете на качествените, стилни и луксозни шалтета за спалня със свежи материи.

Например…

Качественото и луксозно шалте за спалня Miss Lady стопля обстановката с едно жизнено слънчево излъчване. Шарката му е решена в греещи оранжеви тонове, а тъканта му гали кожата, докато придава една разтапяща топлина на атмосферата. Имате греещо слънце в спалнята си.

А какво се случва с жизнеността, когато е изложена на нежни слънчеви ласки?

 

Луксозни платове, кувертюри и шалтета за спалня на цветя

От слънчевата ведрина разцъфва цветна свежестта

Жизненият интериор на спалнята Ви може да цъфти всеки ден, ако го поливате редовно със свежи решения. Едно такова решение е ведрият комплект спално бельо Ginevra.

Този спален комплект освежава тялото и духа, защото ги потапя в специална градина от блаженства. Текстурата на плата е нежна, дишаща, носеща здравословен комфорт по време на сън.

А визията…

Сякаш изплаква съзнанието с разцъфнала чистота.

Ginevra е като деликатен бял облак, от който цъфти изискана градина. Мекият плат на спалния комплект идеално хармонира с деликатната му шарка на цветя.  Флоралните елементи са като капки шик в изчистената визия и събуждат фантазията, без да натоварват съзнанието.

Перфектен комплект, ако търсите стилна и интересна завивка за спалня, която обаче не се натрапва над останалата част от интериора.

Истинска свежест, цъфтяща върху омекотяващ възприятията облак от натурален турски памук сатен.

 

С тези предложения за платове, кувертюри и луксозни шалтета за спалня Arlen Home посреща студената атмосфера и я украсява със слънцето на изтънчения стил.

Изпитайте една стопляща визия за спалня със стилни кувертюри и одеяла и превърнете идващия зимен сезон в лято за домашния интериор.

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *