Изпитаната материя освежава

Луксозни спални комплекти и халати от Турция

А Arlen Home я осигурява.

За да се насладите на лятото.

Без да се запарвате в леглото.

Само да е приятно топло, свежо и елегантно…

Понеже е подбрано с вкус за изпитана материя. Материя на спален комплект, събрала в себе си знанието за изпитани блаженства.

 

Турски спален комплект

Освежете спалнята с материя, от която лъхат комфорт и мекота по време на сън

Материята от естествен памук попива и извежда влагата. Така осигурява една блажена прохлада през цялата нощ.

Точно това Ви трябва за добър сън през лятото.

Сгушени в автентична материя с турски памук да се потопите в блажена почивка

В жегите има много предпоставки да се въртите в леглото и да спите неспокойно. Освен топло, времето е и задушно, тежко, някак притискащо. И ако Ви притиска и завивката, определено няма да спите добре цяло лято.

Заложете на естествените материи. Arlen Home предлага комплект спално бельо от памук сатен, който диша в името на Вашата свежест. Изработен от естествени памучни влакна, комплектът за спалня Sahra извежда влагата и така осигурява приятна прохлада. Тази вентилираща способност се комбинира с приятен десен. Свежи жълтеникави нюанси внасят едновременно елегантна визия и енергизираща слънчева нотка в интериора на спалнята. Освен че тъканта на този комплект спално бельо не запарва, десенът омекотява и ободрява визията.

Така спалнята сякаш вдишва слънчевата светлина…

 

Комплекти халати с материя от турски памук

С луксозни халати пък освежете всеки момент след релаксираща баня

Лятото е и времето на многото взимания на душ. Потим се постоянно, затова често искаме да се разхладим и освежим с приятен душ.

Направете това време истински свежо с качествени турски халати за баня. През нощта преди почивния ден се наспивате добре в умно подбрания комплект спално бельо, а на сутринта взимате свеж душ и закусвате, облечени в галещ халат.

Изработеният от органична прежда семеен комплект халати за баня на Arlen Home е истински луксозно и скъпо съкровище във всеки дом. Не откъм цена, а откъм материя. Материята на нашите халати е автентичен турски памук, вплетен професионално и образуващ наистина галеща тъкан.

Халатите освежават и топлят едновременно – също както спалните комплекти. Така можете да си стоите по халат и лежерно да се наслаждавате на всички колоритни летни пейзажи наоколо.

Защото Arlen Home сме напипали и изпитали истинската материя на пълноценните изживяване.

Материята, която освежава с дух.

Изпитайте материята на свежестта и Вие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *