Със славен памук в сърцето

Хавлиени кърпи с материя египетски памук

Колко благ и спокоен става човек, щом се потопи в собствения си мир. Забелязали ли сте? Когато му е уютно и меко на сърцето, човек сваля маската на преструвките и притеснението и омиротворява общуването.

Това се случва особено когато става дума за човек, който е с нежен и мек характер по природа. Докоснеш ли с добрина сърцето му, е готов да те обгърне в истински чисти емоции.

А знаете ли…

Хавлиените кърпи също могат да носят такова сърце. Изпълнено с истински чиста тъкан. И носещо истински чисти емоции.  Благо, меко, топлещо…

 

хавлиени изделия и спално бельо от египетски памук

Носят тази мека топлина от вълшебния Египет

Египет е особено място. Още Херодот отбелязва, че „дори в отвъдния свят могат да се намерят такива неща с неизразимо величие“.

Това величие е сякаш вълшебно, мистично и едновременно толкова земно.

Човешко.

Окрилява духа и омекотява настроението.

Омиротворява ума и прегръща вдъхновението.

Това създава една характерна слава на Египет да стопля, омиротворява, настройва поетично. И всичко става някак по-дълбоко и лично.

Комплектите с материите от египетски памук носят същия топъл и благ дух всеки път щом докоснете тяхното славно сърце.

 

хавлиени кърпи от египетски памук

С памучна прегръдка почивката се превръща в приказка

Египетският памук дължи благата си мекота на специалното отношение на производителите на платове. Това отношение започва като приказка за вдъхновения занаят

и продължава като приказка за блажената почивка, когато сте сгушени в халати или хавлиени кърпи от египетски памук.

Египетският памук се бере ръчно. От опитни, отдадени и грижовни ръце. Така памучните влакна са подложени на минимален стрес.

Това обстоятелство пък гарантира, че допирът на фината памучна материя до кожата ви в миг ще снеме натрупания у вас стрес, защото след брането влакната остават непокътнати.

А непокътнатите памучни влакна се превръщат в мекото сърце на фините прежди, защото позволяват да бъдат издължавани, от което се ражда една особено мека материя на невероятните комплекти хавлиени кърпи – и изобщо за всички изделия в комплектите спално бельо от нежен памук.

 

комплект хавлии от Египетски памук от Арлен

А фината мекота покрива всеки сантиметър

Стоплянето е истински пълно и благо. Грижовно някак. Фините нишки на чистия египетски памук позволяват да бъдат сплетени така, че да изпълнят с мекота всеки квадратен сантиметър от материята. А грижовното им обработване гарантира устойчивостта на влакната.

По тези причини можете напълно спокойно да се доверите на хавлиените кърпи от 100% египетски памук в комплекта на Арлен. С ултра мека текстура, обработени с напълно органична боя и съдържащи 500 грама памучни влакна на квадратен метър

те наистина галят кожата и духа.

Галят ги с истински стопляща слава.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *