Завиване с грижа

Спален комплект със завивка

Защо се завиваме? Защо проверяваме децата си, докато спят? Защото завиването е грижа.

Докато спи човекът е уязвим.

Уязвим за околната среда.

И естественият порив за грижа е ефективното покриване на тялото.

Така завиването се превръща в нещо повече от механично действие, докато си почиваме.

Превръща се в символ за грижа. В маркер за безопасност. В сигнал, че някои бди.

 

Arlen Home също бди над Вашия пълноценен сън

Посветени сме на качественото наспиване. Качествените памучни платове на нашите спални комплекти поддържат оптимална температура около тялото, позволявайки му да се отпусне напълно. В същото време нежните и елегантни дантели и десени на сериите ни спални комплекти действат почти хипнотично, открехвайки вратата за сетивата към един наистина дълбок сън.

Но продължаваме…

Продължаваме да търсим и откриваме подобрения в атмосферата.

В името на вълшебните сънища.

И освен с качествени памучни платове за спални комплекти, се ангажираме и с изпитани материи за завивки.

Завивката, както споменахме, може да е символ на грижа, внимание, любов. Когато се събудиш, без да помниш как си заспал, усещайки нежния допир на завивка, разбираш, че някой се е погрижил за теб. Става ти спокойно, лежерно, стоплящо.

Arlen Home искаме да направим това вълшебно усещане по-интензивно и постоянно. Където и когато се отдавате на почивка, заслужавате го.

По тази причина държим много на нашия комплект антистресови завивки. Смятаме, че те ще са едно грижовно допълнение към Вашия семеен комплект за спалня, защото са посветени на регенериращото отпускане, което тази стая в дома е предназначена да носи.

Грижим се материята на всяка олекотена завивка в комплектите ни да носи преди всичко топлина и успокоение. Така бдим над Вашия пълноценен сън, защото знае, че ще оцените грижата и защото сме истински посветени на нея.

Посветени сме и в най-дребните детайли…

 

Спален комплект с олекотена завивка и качествена материя
Завийте се с материята на изпитаното в един качествен спален комплект

С грижовност към завиването и максималното отпускане

Стресът е истински хищник. Щом си намери плячка, не я пуска. Изсмуква енергията от всеки, който се е поддал и е неглижирал грижата за себе си.

Arlen Home не можем да допускаме това. Ние сме като отряд ловци, които отстрелват този свиреп хищник, където и когато видят възможност.

И завивките за спалня са именно поредната такава възможност. Предлагаме комплект антистресови завивки с тъкан, изсмукваща натрупаното статично електричество. Заради съдържащия се в материята въглерод, проводимостта на цялата завивка е висока и така напрежението просто изтича. А Вие усещате как нежната мекота е прегърнала кротко събуждащата се у Вас енергия.

С тази грижовност подбираме материите за платовете на всичките си предложения за памучно спално бельо.

Защото грижовността носи топлина. А топлината разтопява стреса.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *