Свежото е за дълбоко вдишване – естествено

комплекти спално бельо с олекотена завивка

Помечтайте малко. Свежите сънища се сбъдват. Какво ще кажете да спите, завити в естествената свежест на бамбукова гора.

Поемете дълбоко дъх и си го представете.

Какво трябва да е усещането?

Свежо и леко – естествено. Като да се носите на крилете на прохладен облак. Вече сте започнали да изграждате тази свежа и толкова подходяща за летните жеги релаксираща атмосфера – ако сте се обзавели с нежен и освежаващо тематичен комплект спално бельо от естествена материя. Особено деликатните памучни платове от Турция галят сетивата и вдъхват в духа ви приятна ефирност.

Тази ефирност, тази лекота може да бъде още по-наситена. Може да вдишате цялата лекота и свежест, носена от едни вълшебни сънища. И след всяка дрямка да сте още по-енергични, ентусиазирани, слънчеви. Защото носите специална лекота в духа си.. Сякаш се носите постоянно в дишаща бамбукова гора.

А защо точно бамбукова?

 

Олекотени завивки с бамбукова тъкан
Свежестта на комплектите спално бельо с олекотени завивки с бамбукова тъкан

Свежата завивка на естественото

Тя окрилява. Тя олекотява духа. А с нея ви завива Арлен.

Насладете се на сбъднатите свеж сънища със специалните летни комплекти спално бельо с олекотена завивка от Арлен.

Гарантираме сън, окъпан в мекота, въздушност, свежест.

По-конкретно ви предлагаме да вдишате от свежестта на нашите спални комплекти с копринено меки памучни платове от Турция. Тъканта им е приятна, прохладна, истински лятна, защото е окрилена от естествени бамбукови влакна.

Така ще се наслаждавате на дрямка в пространство, в което цялото ви същество сякаш си поема дълбоко дъх, защото:

  • Бамбуковата тъкан за спално бельо е характерна с много добра пропускливост на въздуха и гарантира отличната му циркулация по време на сън.
  • Тази циркулация, завихрена от специалните ни олекотени завивки, подобрява в пъти абсорбацията на влага и така предотвратява задуха и запотяването.
  • Освен всичко, натуралната бамбукова тъкан е устойчива на ултравиолетови лъчи, което я прави перфектна основа за спално бельо за летните месеци.

 

Вземете си комплект спално бельо с олекотена завивка с бамбукова тъкан и завийте духа със свежестта на естественото.

Защото така след всеки сън вдишвате дълбоко…

 

олекотена завивка с естествена тъкан за пълноценен сън

Магията на свежото събуждане

Събудете се. Лятото е тук. Време е за слънчеви мигове. За грейнали усмивки. И за много бодро настроение. Време е за дълги разходки и весели разговори до късно.

И понеже ще стоите до късно, време е и за ефективно наспиване. То е ядката на бодрото събуждане. Всяка сутрин.

А Арлен събужда магията на истинското релаксиране с изпитани комплекти спално бельо от естествени материи. Специално за летните събуждания погалваме сетивата ви с ефектни серии луксозни олекотени завивки:

  • Първа разцъфтява серията ни олекотени завивки с бамбукова тъкан, за която разказахме. Бамбуковите влакна се грижат да абсорбирате цялата свежест, попила в добрия сън
  • Можем и да ви бъдем съюзник в битката със стреса. Облагородяваме допълнително свежия сън през лятото с комплекти антистресови олекотени завивки, които отвеждат натрупаното статично напрежение.
  • А ако искате по-стабилно да се изолирате от уморяващите фактори, Арлен стопля сърцето ви с комплект олекотени завивки от натурална и биоразградима вълна. Пълнежът е така структуриран, че да поддържа оптимални нива на изолация, регулиращи съдържанието на влага във въздушния джоб. По тази причина специалният ни модел комплекти олекотени завивки пази и от жега, и от студ.

 

Създайте си Ваше пространство за освежаваща почивка. Завийте го със спален комплект от Арлен и ще докоснете материята на добрия избор.

А може и да го обогатите с истински окъпващи изживявания. Обърнете внимание и на нашите комплекти халати за баня и комплекти за спалня от египетски памук, за да изживявате пълноценни вдишвания на слънчевото настроение постоянно.

Така всеки път около Вас ще е радостно, енергийно, лятно, свежо – естествено.

Защото сте докоснали тъканта на истински стоплящия избор – с Арлен.

 

 

  

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *