И със стил пак ви прегръщаме

Хотелски текстил и халати от Арлен

На вас ще ви стига – гостите са тук.

Имате още тяхното браво.

Стига им, че със стилен вкус

пак ги прегръщате.

Да, направо да си запееш нещо свежо ала „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ, когато попаднеш на качествено спално бельо и хотелски текстил с внимателно подбрана и изпитана материя.

Това си е като прегръдка за гостите от едно топли и отдадени домакини. Внушава уважение, грижа, сигурност. Няма как да неглижирате тези асоциации, особено в днешните тежки времена.

Когато бурята отмине, ще искате пак да прегърнете гостите си със стил и топлина. За да внушите сигурност.

Със стил и топлина искате да се прегръщате и у дома…

 

луксозни халати с памучна тъкан

Ще ви стига нежен дух – имате го с памучно попълнение

Фино изработеното памучно спално бельо е истинско изкушение за сетивата. Независимо дали говорим за домашен или за хотелски текстил. При втория обаче качествената памучна материя, която милва кожата и попива влагата се превръща в маркетингово предимство.

И логично това предимство изпъква най-силно там, където асоциациите за прегръдка са най-силни.

При внимателно подбраните и поддържани луксозни комплекти халати за баня.

Едни качествени халати за баня от Арлен ще оправдаят очакванията ви напълно и са ключово попълнение както към домашното, така и към хотелското спално бельо. Независимо дали става дума за мъжки или дамски халат за баня, ще се потопите в истинска и много топла прегръдка, защото:

  • Всички комплекти халати за баня са с проверени абсорбиращи свойства. Тъй като домашният и хотелският текстил е специална материя, Арлен проверяваме абсорбиращия ефект на материята внимателно и експертно 
  • А върху всички луксозни комплекти халати за баня от Арлен може да се избродира логото на хотела. Това е чудесна рекламна възможност. Докато очаровате гостите си с условия, SPA зона, цялостен хотелски текстил, елегантните и стоплящи в мекота халати с бродерия деликатно ще обогатяват представата за обслужването.

 

Освен с подбрана гама от качествени халати с материя от 100% памук, Арлен ви прегръща и с цялостни комплекти спално бельо за хотела и дома. Можете например да си осигурите условия за бодро ставане сутрин с едно качествено одеяло, което обгръща с топла грижа съня.

Изобщо Арлен сме по прегръдките. По прегръдките с чисти помисли и още по-чисти материи.

За изпипаните материи спално бельо винаги имате нашето рамо.

   

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *