Вкъщи всички търсим топлина

Днес още повече… Пандемията ни затвори по домовете и още не е ясно кога /и дали/ ще я забравим напълно.

Тук казусът е психологически. Може да намерим категорично решение за вируса, но дали категорично ще се отърсим от притеснението.

Според много психолози пък, краят на пандемията може да ни подейства като… емоционална тапа, излитаща в пространството. Щом стане наистина безопасно, да се втурнем да компенсираме всичко пропуснато.

Предстои да видим…

А до тогава да продължим да търсим топлина и приятни усещания.

 

луксозен семеен комплект

На почивка вкъщи

Звучи… оксиморонно някак, но през последната година придоби ценен смисъл. Хората получиха особен порив да си създават повече релакс усещания, характерни за хотелите и курортите, у дома.

Така, колкото и странно да изглежда, има смисъл да замените семейната почивка на луксозно място поне с луксозен семеен комплект за спалня.

А за да имитирате – поне частично – spa настроението си струва да помислите за един по-пипнат, по-качествен семеен комплект халати.

 

луксозни халати за баня с качулка

Създайте си усещане за ваканция

Нали се сещате? Онова кротко и споделено потапяне в релакс след баня, облечени в качествени халати. Порите са разтворени, кожата е приятно затоплена, мускулите са като разтопено масло…

А халатите ви прегръщат и галят.

И като са в един стил, усещането за споделена с близките наслада става незаменимо.

От Арлен може да вземете луксозен семеен комплект халати за баня, които наистина попиват и създават усещане за кротка отмора след топлото пречистване под душа.

 

семеен комплект халати

Вкъщи всички по халати

Има нещо много лежерно в този израз, нали? Взимате си едни наистина качествени и  попиващи халати, предлагани и за хотелите, потапяйки се в релакс.

Арлен се грижим за оптималните дебелина, грамаж и плътност на материята за всеки продукт от вашия нов спален комплект. Подбираме спални комплекти, с които ви е топло както по тялото, така и в сърцето.

Постигаме го с експертиза за тъкани и плетки в материята спално бельо. Както и с ефективно разнообразие в продуктите.

Специално при халатите сме особено взискателни.

Цялото семейство може да се загърне с нашите дамски и мъжки халати с качулка. 100% памучната материя изкушава с топла мекота и разтапящ комфорт.

А може да комбинирате луксозните халати за баня с удобни чехли и да си създадете изцяло нов домашен дрескод, казващ „Тъкмо взех релаксиращ душ, потопил съм се в спокойствие, не ме закачайте“.

И избирате измежду много оферти за спални комплекти и комплекти за баня

 

Намерете Вашите стоплящи и попиващи удоволствия

Намерете своя семеен комплект халати, хавлиени кърпи, чехли, възглавници, спално бельо. Създайте усещане за сигурност и релакс със свой почерк.

С продуктите на Арлен може да удължите миговете на разтапяща топлина след баня, щом се загърнете в някой луксозен семеен комплект халати или хавлиени кърпи.

И може това да е семеен ритуал. Поръчайте цял комплект и превърнете времето вкъщи в стопляща наслада.

Защото вкъщи всички търсим топлина и, когато сме избрали правилния партньор, я намираме.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *