Избор с цвят на доверие

Доверието има свой цвят. Цвят на чистота, откровеност, искреност.

Качественото спално бельо на един реномиран SPA хотел също трябва да е с този цвят. За да се чувстват гостите в сигурни ръце.

Това създава специалното усещане да си на почивка в реномиран хотел. Потапянето в доверие, разчитането на гостоприемството, уповаването на  професионализма…

А вкъщи?

Какво може да ни позволи поне отчасти да се усетим сякаш сме на почивка в реномиран хотел? Как можем да се обгърнем с топлината на лукса и доверието?

С качествено и безупречно бяло спално бельо от памук – каквото ползват хотелите.

Преките му предимства са:

  • Перете го лесно и при всякаква температура, без да се притеснявате от избледняване на цвета
  • Стои нежно и създава усещане за омиротворяване
  • Обикновено излиза по-евтино

 

Звучи ви обикновено решение да ползвате предимно бяло спално бельо, пък макар и луксозно?

Помислете обаче защо всъщност хотелите наблягат на него. Освен някои прагматични съображения, има ли нещо… по-дълбоко в този стандартен модел спално бельо?

 

качествено бяло спално бельо за SPA хотел

Вникнете в едни чисто бели асоциации

Може и да не важи за всички хотелиери, но за много от тях бялото спално бельо е източник на послания. Тези послания, взети в тяхната цялост, създават ключово за хотелиерския бизнес внушение:

„Ние знаем как да се грижим за гостите си.“

Това внушение е много мощен инструмент за събуждане на доверие и за трайно вграждане на бранда в съзнанието на клиентите.

Мощен инструмент е, защото покълва в съзнанието неусетно, ненатрапчиво, плавно, естествено.

Този процес на  покълване на ценното внушение се дължи именно на белия цвят. Вместо натрапчиво да повтарят на гостите си „Ние  сме безупречни“, чисто белите чаршафи за спалня, хавлии, одеяла, олекотени завивки и възглавници загатват тънко това твърдение.

Това се случва благодарение на асоциациите, събуждани от този цвят на доверието:

  • Целомъдрие: Белият цвят символизира чистотата в цялата й пълнота. Свързва се с мира и знанието. Основното му внушение е, че няма какво да се крие, когато се разчита на разум, знания, мъдрост. Така дълбоката асоциация на бялото спално бельо, отвъд чистотата, е за водене на бизнес с разум, разбиране и експертиза. Със стандарти за качество.
  • Мир: Позната асоциация, свързана с белия цвят. Но когато вникнем по-дълбоко, откриваме повече смисъл в нея. Мирът е свързан с дълбоката увереност, че можеш да се разбереш с отсрещната страна, понеже имаш какво да й предложиш, което да е по-ценно от победата в битка или от натруфената показност. Тази асоциация става особено силна и ценна в контекста на едно безупречно спално бельо, което сякаш няма нужда от излишни подробности, защото блести с естествена и галеща кожата материя. Посланието е: Няма място за спор, това е качествено и много луксозно спално бельо, защото гостите, хигиената и спокойствието са ни най-скъпи.
  • Постоянна грижа: Бялото бельо се цапа лесно? Не – на практика всяко спално бельо в хотел или вкъщи се цапа лесно, когато се ползва често. На бялото просто по-лесно му личи. Естествено, че ако си ползвате често и продължително личния памучен халат за баня ще го изцапате – без значение какъв цвят е. Безупречният бял халат обаче демонстрира постоянна и качествена грижа за хигиената, която успокоява. За да се радвате на такава демонстрация обаче, трябва да ползвате спално бельо с издръжлива материя, която не се свива и не става на топчета след многократно пране. Тогава ще можете да си създадете SPA усещане и у дома.

 

Това са някои от по-дълбоките причини хотелите да ползват предимно бяло спално бельо. Хотелиерите с концепция и нюх за бизнеса искат да внушат на гостите си послание за целомъдрие, старание и хигиена в отношенията. Това е послание, че няма нужда да разчиташ на специални ефекти, защото залагаш на постоянство в изпитаното качество.

А за да бъде подплатено това послание:

  1. Заложете на качествено и издръжливо спално бельо, което да перете на всякаква температура
  1. и което е с хубава, плътна материя,
  1. изработена с мъдър, професионален и ефективен начин на тъкане.

ТОГАВА подчертавате чистотата и мекотата и не се притеснявате от избледняване на цветовете. Всеки път се потапяте в меката прегръдка на спокойствието от мъдрия избор на спално бельо.

Избор с цвят на доверие.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *