5 причини качествените хавлиени кърпи да подкрепят репутацията на хотела

В много случаи тънките детайли правят разликата. Разликата между дълбокото усещане и рутинната употреба. Между запомнящото се изживяване и ползването на стандартна платена услуга.

Така е и в хотелиерския бизнес. Тънките детайли често правят разликата между гостоприемната атмосфера за специални хора  и стандартното място за настаняване на туристи.

Такъв тънък детайл са хавлиените кърпи…

Ето 5 причини да разчитате и на хавлиените кърпи за поддържане на репутацията на хотела…

 

комплект хавлии

  1. Детайл, свидетелстващ за перфекционизъм

Не е ли логично? Човешкият ум има специално отношение към детайлите. Щом засече умело подбран и оформен детайл, умът се фокусира върху него и започва да търси връзката с по-широкото обяснение на ситуацията.

Защо е наблегнато на това, какъв е по-широкият контекст, каква е голямата картина, се пита умът.

И когато детайлът е изпипан, често внушението, което се загнездва в съзнанието е:

Перфекционизъм.

Точно такова внушение могат да създават у гостите на хотела едни луксозни, безупречно чисти и качествени хавлиени кърпи.

Гостите не могат да проследят всички обстоятелства около доставянето на цялостна хотелска услуга, нали? Затова търсят знаци, свидетелстващи, че са попаднали на точното място.

Знаци, заедно образуващи пътека до важното послание: Надежден хотел с добра репутация.

Е, безупречните хавлиени изделия представляват чудесен знак, предвид че клиентите получават моментален и пряк досег с тях.

Което ни води до втората причина…

 

 

качествени хавлиени кърпи

  1. Лежерното попиване на атмосферата

Ясно е, че хората посещават един хотел, заради удобствата, които той предлага. Те наблягат на басейните, парните бани, сауните, ресторанта… Но има един тих, деликатен създател на усещане за релакс и ваканция…

Това е моментът на безгрижие, когато просто се разхождаш, без да те интересува дори колко е часът.

В този момент вече гостите са разтворили сетивата си за изживяването, което им предлага хотела.

Тогава нежно обгръщащите ги хавлиени изделия могат да свършат чудесна репутационна работа. Загърнати в тях, гостите се разхождат не само из интериора, а из целия стил на хотела.

Качествените хавлиени кърпи и халати с надписи стават и рекламни агенти…

Ако е намерен наистина надежден доставчик на хотелско спално бельо, едни меки, галещи, ухаещи рекламни хавлиени кърпи с надписи и инициали на хотела ще свържат лежерното изживяване с бранда. И гостите ви ще попият атмосферата около него.

 

 

тъкан на хавлиени кърпи с приятна материя

  1. Усещането, че някой се грижи за теб

 Това усещане е попило в самата тъкан на човешката природа. На разбирането ни за човешко. Искаме да сме защитени, обгрижени, свързани с нещо стабилно.

Това желание често се изразява чрез базовата метафора за топъл допир. Когато например показваме подкрепа към близък, почти инстинктивно го хващаме за ръката. Обичта пък изразяваме с прегръдка, а радостта от посрещането – с ръкостискане.

Очевидно е, че допирът е базова метафора за загриженост и близост в човешкия свят. Даже е залегнала в езика. Например казваме „Докосна сърцето ми“, за да изразим силни чувства.

Колкото и странно да звучи, едни хавлиени кърпи с приятна материя и естествена, плътна, добре попиваща тъкан могат да допълнят усещането за грижа и докосваща близост. А оттам и да уплътнят добрата репутация на хотела.

 

 

хавлини кърпи за интензивна употреба

  1. Аромат на безупречно чисто

Когато става дума за хотелски консуматив, хигиената излиза на преден план. В съвременните несигурни условия чистотата ще става все по-определящо изискване на клиентите.

И добре поддържаните хавлиени кърпи могат да са пряко свидетелство за нея.

Ако заложите на хавлиени изделия от наистина качествена материя и предназначени за интензивна употреба, ще демонстрирате на гостите си, че за Вас хигиената е топ приоритет.

А демонстрацията струва много повече от декларацията – закон в рекламната политика.

Затова заложете на надеждни хавлиени кърпи, запазващи качеството си и след многократно пране.

 

 

стил на хотел

  1. Наситено усещане за стил

Последователността в декларираните принципи е главен ключ към доверието. Гостите на хотела ви вероятно първо са разгледали уебсайта, впечатлили са се от ярките снимки на щастливи клиенти, запомнили са някои споменати SPA блаженства.

И пристигат с конкретна нагласа, свързана с потапяне в приказна и отпускаща атмосфера.

Тази атмосфера е наситена с характерния стил на хотела. Леглата, баните, масите в ресторанта, излъчването на бара, големината на басейна, топлия интериор на SPA зоната – това са сетивните изразни средства на репутацията.

А тъй като са основен хотелски консуматив по време на SPA почивка, хавлиените кърпи насищат изживяването с рекламни послания, през базовата асоциация на близостта: Нежния допир.

Така един внимателно подбран комплект хавлии насища самата тъкан на изживяването с тази базисна метафора за обгръщане с добра грижа. Грижа, която нежно те докосва. Грижа, свързана със стила на хотела.

 

За да наситите съзнанието на Вашите гости с тези послания, доверете се на доказан доставчик на хотелско спално бельо и изберете наистина качествен комплект хавлиени кърпи.

Нека гостите ви не ползват кърпи, които си носят от дома. Нека се чувстват като у дома си в хотела ви.

    

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *