Без паника и си носете хавлия… Амур

Както и Дъглас Адамс би казал, хавлията навярно е най-полезното, което един… междукурортен стопаджия може да притежава. А хавлиени кърпи Амур си е направо джакпот. На първо място е много ценна в практическо отношение – можеш да се загърнеш с нея, да се стоплиш и да се потопиш в любовната прегръдка на чистия памук.

Да надзърнем… под хавлията?

Попиваща тъкан, която гали и топли

Всеки ще го каже: сред най-важните качества на хавлиите са да попиват добре. Но и другото не е за подценяване. Дъглас Адамс е категоричен, че „хавлията е много ценна в чисто практическо отношение, за да се топлиш“, докато навън е по-хладно. За да е топло и приятно на гостите ви, хавлиите Амур ги галят със 100% памук, който потапя в нежен уют.

Плътна памучна тъкан за интензивна употреба

Двойната сплитка на тъкане образува плътна памучна тъкан на всяка хавлия от серия Амур, която запазва достойнствата си и след интензивна употреба. Това прави тези хавлии за баня наистина „ценни в чисто практическо отношение“, както би казал Дъглас Адамс. Сякаш, без тревога, и между галактиките можеш да си пътуваш с тях. Между галактиките на нежността, романтиката и чистотата.

Навярно най-практичния хотелски консуматив

Докато хавлията по принцип е навярно най-полезното нещо за един стопаджия, конкретно хавлиите Амур могат да бъдат навярно най-практичния консуматив за Вашия хотел, къща за гости или стая за почивка. Специално предназначени са за интензивна употреба и се предлагат в разнообразни размери и грамажи. Така че, каквато и да е ситуацията, каквито и гости да трябва да впечатлите и съблазните за още резервации, без паника и си вземете хавлии Амур.

Материя 100% Памук
Цвят Оптично Бяло
Прежди:
   -Мъх 16/1 Ринг
   -Основа 20/2 Ринг
   -Вътък 16/1 Ринг
Крайни Шевове Двоен Шев
Пране 60С°
Сушене 60С°
Влагоабсорбация Максимална

По желание на клиента изработваме име и лого върху хавлиените изделия. Изработени от 100% висококачествен памук, със своята мекота и влагоабсорбиращ ефект изделията ни осигуряват изключителен комфорт и ще доставят истинска наслада на вашите клиенти. Фирмата изпълнява и индивидуални поръчки според специфичните нужди на всеки хотел.

Размер Тегло на бр. Тегло на м²
50/90см 250 гр/бр 555 GSM
70/140см 500 гр/бр 510 GSM
90/150см 700 гр/бр 520 GSM

Запитване за оферта

Формуляр