Чиста река от памучни влакна

Потапяне, което подсушава кожата. Любопитно, вълшебно, специфично. Това е серия хавлиени кърпи за баня Темза – 100% памучни изделия за баня, чиито влакна са сплетени здраво за по-дълготрайна и наистина ефективна употреба.

Хавлиени кърпи от памук, изсушаващи ефективно

Изсушаващата способност на хавлиени кърпи Темза сякаш се влива в порите на кожата. Тъканта на този модел хавлиени кърпи за баня е 100% чист памук и с висока степен на попиваемост. Мекотата е съчетана с ефективно изсушаване и оставя у гостите ви приятно усещане за чистота  и спокойствие.

Плътна мрежа с две течения

Една река има различни течения – горни и долни. От тях зависи мощта и плътността на речната мрежа. В хавлиени кърпи Темза също има две „течения“, способстващи за повече плътност материята. Те се изразяват в двойната сплитка на тъкане на памука, която придава здравина и устойчивост. Така се образува плътна мрежа, която превръща моделите Темза в наистина издръжливи кърпи за баня, подходяща част от надеждния комплект хотелски консумативи. В допълнение идва и двойният шев по края. Резултатът е меки кърпи, специално предназначени за дълготрайна интензивна употреба.

Разнообразни решения за разнообразни случаи и настроения

Ще откриете модели хавлиени кърпи за баня Темза, подходящи за апарт хотели, къщи за гости, арт хотели, мотели, стаи за почивка. Предлагат се с разнообразна гама от размери и грамажи:

  • 50/90 сантиметра 225 грама на брой и 500 GSM
  • 70/140 сантиметра 450 грама на брой и 500 GSM
  • 90/150 сантиметра 600 грама на брой и 500 GSM
Материя 100% Памук
Цвят Оптично Бяло
Прежди:
   -Мъх 20/2 Ринг
   -Основа 20/2 Ринг
   -Вътък 16/1 Ринг
Крайни Шевове Двоен Шев
Пране 60С°
Сушене 60С°
Влагоабсорбация Максимална

По желание на клиента изработваме име и лого върху хавлиените изделия. Изработени от 100% висококачествен памук, със своята мекота и влагоабсорбиращ ефект изделията ни осигуряват изключителен комфорт и ще доставят истинска наслада на вашите клиенти. Фирмата изпълнява и индивидуални поръчки според специфичните нужди на всеки хотел.

Размер Тегло на бр. Тегло на м²
50/90см 225 гр/бр 500 GSM
70/140см 450 гр/бр 450 GSM
90/150см 600 гр/бр 400 GSM

Запитване за оферта

Формуляр