Пречистващото хамам усещане може да се пренесе и… в хавлията

Хамам не е просто баня. Хамам е ритуал, традиция философия. Философията на пълноценното пречистване. На тоталното отпускане на сетивата, даващо простор на духа. Простор, необходим да се попие красотата на света по нов начин. Това попиване в стил Хамам е и сякаш свещена мисия за хавлиени кърпи Ганг.

Предразполагат да превърнете банята в ритуал

По време на ваканция гостите на хотела се чувстват по-приповдигнато. Всичко е по-особено, по-специално някак си. Това е тяхното свещено време за оздравяващо отпускане. И както Ганг е свещена река за индусите, почитана като богиня, така и хавлиени кърпи Ганг са посветени на свещените ритуали по отпускане, почитани от гостите ви. 100-процентовите памучни хавлиени кърпи докосват затоплената кожа така, сякаш избърсването и загръщането са ритуали за свещено релаксиране. Така тънко намеквате на гостите си, че те са свещените богове за Вас.

Подкрепят дълбокото пречистване

Философията, покрай река Ганг е философия на пречистването. Дарява утеха и смирение. След гореща баня и в релаксираща обстановка, гостите ви се потапят в подобно усещане. А загърнати в естествената памучна материя на хавлиени кърпи Ганг, това магично усещане става по-интензивно. Сетивата са освежени, порите – разтворени, а памучната хавлиената кърпа попива ефективно влагата и гали отпускащо, подкрепяйки нежно дълбокото почти духовно пречистване от spa процедурите.

Тук са, за да разчитате на меката им сила

Индийците разчитат на водната сила на Ганг в ежедневието си. Вие може да разчитате на меката сила на хавлиени кърпи за баня Ганг в поддържането на репутацията на Вашия хотел. Специално предназначен за интензивна употреба, техният плат е изработен с двойна сплитка на тъкане и двоен шев по края. Така няма да мръднат дълги години, докато ги ползвате пълноценно в различни размери и грамажи.

Материя 100% Памук
Цвят Оптично Бяло
Прежди:
   -Мъх 20/2 Ринг
   -Основа 20/2 Ринг
   -Вътък 16/1 Ринг
Крайни Шевове Двоен Шев
Пране 60С°
Сушене 60С°
Влагоабсорбация Максимална

По желание на клиента изработваме име и лого върху хавлиените изделия. Изработени от 100% висококачествен памук, със своята мекота и влагоабсорбиращ ефект изделията ни осигуряват изключителен комфорт и ще доставят истинска наслада на вашите клиенти. Фирмата изпълнява и индивидуални поръчки според специфичните нужди на всеки хотел.

Размер Тегло на бр. Тегло на м²
50/90см 300 гр/бр 665 GSM
70/140см 600 гр/бр 610 GSM
90/150см 800 гр/бр 590 GSM

Запитване за оферта

Формуляр