Попиват водата, докато гостите попиват пейзажа

Река Мисисипи пресича цели 10 щата. Криволичейки минава през места, галещи окото. Изумителни пейзажи, успокояващи сетивата. Подобно усещане целят хавлиените кърпи Мисисипи.

Материята им гали кожата, докато пейзажът гали окото

Хавлиените кърпи Мисисипи са ефективно и ефектно решение за къщи за гости, апарт хотели, арт хотели, вили за почивка. Тъканта им е от 100 % натурален памук с много висока степен на попиваемост. Материята е нежна и гали кожата ви, а носенето им придава свежо, нежно и деликатно подсушаващо усещане. Сетивата се успокояват и разтварят, за да попият атмосферата.

До Вас с всички нюанси на добрия релакс

Както река Мисисипи криволичи из богата гама от цветни природни нюанси, така и този модел хавлиени изделия са плътно до Вас, докато улавяте нюансите на добрия релакс. Кърпите са специално предназначени за интензивна употреба, подсилени с двоен шев и готови да служат вярно на гостите ви в разнообразни ситуации. Така им напомнят, че се грижите за комфорта им непрекъснато и с внимание към детайла.

Повече варианти при подновяване на спалното бельо

Всяко подновяване на спалното бельо на хотел или къща за гости търси начини за внасяне на разнообразие. Причината е ясна: разнообразието носи повече възможности за персонално отношение към гостите. А това отношение пък носи доволни клиенти. Хавлиени кърпи Мисисипи могат да са нежен, фин детайл, загатващ такова персонално отношение. Този модел хавлиени изделия се предлага в 3 различни размера и грамажа:

  • 50/90 сантиметра 250 грама на брой и 555 GSM
  • 70/140 сантиметра 500 грама на брой и 510 GSM
  • 90/150 сантиметра 675 грама на брой и 500 GSM
Материя 100% Памук
Цвят Оптично Бяло
Прежди:
   -Мъх 20/2 Ринг
   -Основа 20/2 Ринг
   -Вътък 16/1 Ринг
Крайни Шевове Двоен Шев
Пране 60С°
Сушене 60С°
Влагоабсорбация Максимална

По желание на клиента изработваме име и лого върху хавлиените изделия. Изработени от 100% висококачествен памук, със своята мекота и влагоабсорбиращ ефект изделията ни осигуряват изключителен комфорт и ще доставят истинска наслада на вашите клиенти. Фирмата изпълнява и индивидуални поръчки според специфичните нужди на всеки хотел.

Размер Тегло на бр. Тегло на м²
50/90см 250 гр/бр 555 GSM
70/140см 500 гр/бр 510 GSM
90/150см 675 гр/бр 500 GSM

Запитване за оферта

Формуляр