Спално бельо с ярък характер

Да си почивате, потопени в нежна, сатенена мекота. Това се казва луксозна почивка. Подарете такава и на гостите си. Защото, който носи усещане за автентичен престиж, остава в паметта.

Докосване за богове

Комплектът спално бельо Афродита обгръща в нежен сатениран памук с луксозен вид. Това ви кара да се чувствате като богове, открили истинската мъдрост на живота, докато си почивате. Ефектът идва от специалния начин на тъкане 4/1, комбиниран с процес на Мерсеризация. Резултатът е набъбване на нишките, придаващо уникална лъскавина, комбинирана мекота на материята.

Копринено усещане без потене

Спално бельо Афродита ви потапя в копринената мекота на сатена. Изключителният памук-сатен е с 83 нишки на квадратен сантиметър и почти любовно гали кожата. В същото време докато сте сгушени в памук сатена не се потите, понеже материята е изтъкана от 100% памучни влакна. Приятна е на допир и, за разлика от класическия сатен, не се хлъзга.

Отличен вид дори след многократно изпиране

Спално бельо Афродита запазва луксозното си излъчване дълго време. Не се свива и поддържа устойчиво фината си текстура пране след пране. Така разчитате на този модел спално бельо да бъде тактилен комплимент за гостите ви отново и отново.

Ярка атмосфера за истински цветен комплимент

С луксозното спално бельо от памучен сатен Афродита ще направите и визуален комплимент на гостите си. Оптично белият цвят придава мекота и лукс на интериора и избирате между 4 десена. Специалният начин на тъкане 4/1 в комбинация с процеса на мерсеризация позволява на нишките да поемат багрилата по-ефективно, придавайки дълготрайна наситеност на цветовете. Така ще впечатлите гостите си със спално бельо с Вашето лого, подчертаващо ярък характер.

Стилно излъчване

Афродита излъчва една нежна и стилно подчертана мекота. Имате избор как точно да бъде подчертана тя във Вашия комплект спално бельо – с изчистен десен, райе 0,5 см., райе 1 см., райе 2 см.

Материя : 100% Памук
Цвят : Оптично Бяло
Тип : Памук Сатен
Тегло : 125 гр/м²
Плътност : 83 нишки/см² – 210 TC
Основа : 40/1 пенирана прежда
Вътък : 40/1 пенирана прежда
Тъкачество : 4/1
Пране : 60С°
Сушене : 60С°
Десен : Изчистен, 0,5см райе, 1см райе, 2см райе
Чаршафи Пликове Калъфки
180/280(cm) 160/220(cm) 50/70(cm)
240/280(cm) 200/220(cm) 50/70+5(cm)
280/280(cm) 220/240(cm) 70/70(cm)

Запитване за оферта

Формуляр