Разумният избор на спално бельо, когато практичността е естественото отношение

Доволни гости, които се връщат отново и отново, се печелят с уют, условия, удобство. А те се създават най-вече с естествено отношение. Така се ражда близостта между собственици и гости. А един такъв детайл, свидетелстващ за отношение, е разумно подбраното спално бельо.

Натурално и с отношение

Натуралната връзка се създава не с претенциозност, а с демонстриране на усещане за естествената стойност на нещата. Спалното бельо Флора е изработено от 100 % естествен памук, без никакви примеси. Цветът е снежнобял и придава натурална свежест на интериора. Просто истинско…

И практично

Естествената мъдрост понякога ни казва, че има по-важни неща от лукса. Например уют, близост до природата, уединение в компанията на близки хора. Спално бельо Флора подсилва това внушение с усещане за практичност, натуралност, стабилност в интериора. Материята е по-груба, заради дебелината на нишките, но това й позволява да издържа повече, без да се свива. Тайната е в начина на тъкане тип Ранфорс, при който всяка нишка е усукана. В комбинация плътността от 63 нишки на квадратен сантиметър, спалното бельо Флора постига минимална свиваемост при пране и гарантира повече практичност в поддръжката на интериора. Това го превръща в разумния избор на спално бельо.

Истинското е трайно

Истинските неща са тези, които остават с нас. Тези, които притежават една натурална устойчивост, на която да разчитаме. Памучната материя на спалното бельо Флора е плътна, съставена от по-дебели нишки. Те придават допълнителна трайност на тъканта на тази серия спално бельо, заради равното си разположение отгоре и отдолу. Усещането е малко по-грубо и твърдо на пипане, но плътно, трайно, истинско. Изчистената визия лесно се поддържа и придава топла, натурална елегантност на интериора дълго време. За да удължите ефекта максимално, третирайте този модел спално бельо с щадящи препарати, като го перете и сушите при температура 60о.

Материя : 100% Памук
Цвят : Оптично Бяло
Тип : Ранфорс
Тегло : 125 гр/м²
Плътност : 63 нишки/см² – 160 TC
Основа : 30/1 прежда
Вътък : 30/1 прежда
Тъкачество : 1/1
Пране : 60С°
Сушене : 60С°
Десен : Изчистен, дюз
Чаршафи Пликове Калъфки
180/280(cm) 160/220(cm) 50/70(cm)
240/280(cm) 200/220(cm) 50/70+5(cm)
280/280(cm) 220/240(cm) 70/70(cm)

Запитване за оферта

Формуляр