Натурален разкош от бяла мекота

Спално бельо Хера е от естествена памучна материя и носи усещане за бяла мекота и свежест.

Стилен комплимент с ефирно усещане

Комплектът спално бельо Хера е от естествена материя, не запарва и лесно се пере. След пране при 60о възвръща елегантния си вид и е готов за нови изживявания, изпълнени с ефирни усещания.

Естествен разкош, в който да се гушнеш

Спално бельо Хера създава потапящо стилна атмосфера. Атмосфера на разкош, в който да се гушнеш, сътворена от естествена материя без полиестерни влакна. 100-процентовият натурален памук е отгледан в сух климат, има дълги и тънки щапелни влакна. Това позволява на този модел спално бельо да потапя в отпускаща памучна прегръдка, като в същото време допълва стилно интериора. Така подновяването на спалното бельо истински погалва сетивата и обещава меко унасяне в следобеден релакс.

Ефирност, която кожата вдишва

Серия Хера е с фина тъкан, за да диша кожата ви, докато си почивате. Това я превръща в идеално решение за спално бельо за лятото, понеже не запарва, а носи лекота и прохлада. Ефектът е осигурен от дишащата материя Ранфорс, която е само с 57 нишки на квадратен сантиметър. Тази структура позволява на въздуха да циркулира, освежавайки кожата. Тъкмо за сладка дрямка, докато навън е горещо.

Чиста работа по поддръжката

Затвърждаването на добра репутация, изисква поддръжка. За спалното бельо тази поддръжка личи по хигиената и свежестта на материята. Продуктите от серия Хера можете с лекота да поддържате постоянно свежи. Материята е тънка, но и устойчива, заради по-голямата гъстота на нишките. Изпира се с незначителни усилия и разходи, като остава свежа, дори след многократно интензивно пране при 60 градуса. Не се тревожите за смесване на цветовете и все едно посрещате новите гости с чисто ново спално бельо. Истински комплимент за тях, придаващ мекота и стил, без излишни претенции – спално бельо Хера.

Материя : 100% Памук
Цвят : Оптично Бяло
Тип : Ранфорс
Тегло : 115 гр/м²
Плътност : 57 нишки/см² – 145 TC
Основа : 30/1 прежда
Вътък : 30/1 прежда
Тъкачество : 1/1
Пране : 60С°
Сушене : 60С°
Десен : Изчистен, дюз
Чаршафи Пликове Калъфки
180/280(cm) 160/220(cm) 50/70(cm)
240/280(cm) 200/220(cm) 50/70+5(cm)
280/280(cm) 220/240(cm) 70/70(cm)

Запитване за оферта

Формуляр