Удачното мениджърско решение за луксозно спално бельо

Изборът на спално бельо за хотели е част от мениджмънта. Особено ако става дума за луксозно спално бельо за хотели с повече звезди. Ясно е, че компромиси не се допускат.

Устойчивият лукс е сложна материя

Очевидно е, че за скъпи гости се налагат инвестиции. Трябва да направите комплимент с наистина елегантно спално бельо. А колко ли струват доволните гости, готови да се върнат? С приятели този път? Всъщност луксозното спално бельо Атина обещава, че ще им направите комплимент, жест, който ще ги подтикне да резервират отново. Комплектът се отличава с оптично бял цвят и специално обработена материя с повече втъкани нишки, придаваща блясък, който намеква на гостите колко са ценни за Вас.

Специалното отношение се изплаща дълго

Спално бельо Атина не е само лукс, а разумна инвестиция в дългосрочните отношения. Неговата материя не се свива, защото комбинира по-голямото количество втъкани нишки със сплитка 4/1. Платът е 100% памук с цели 120 втъкани нишки на квадратен сантиметър. Това го прави екстремно устойчив и позволява да извличате ефекти от луксозното спално бельо много години. Затова всъщност е и изгодна инвестиция: глезите повече гости с бляскави и създаващи усещане за лукс олекотени завивки, възглавници, чаршафи, спални комплекти.

Скъп комплимент с памук сатен

Безспорните качества на луксозно спално бельо Атина е пряк резултат от фината изработка на платовете и още по-фината материя Памук сатен. Тя създава почти магично усещане за комфорт, понеже са адаптира към сезоните. Заради тази специална материя спалното бельо може да се ползва всесезонно, понеже през лятото създава прохлада, а през зимата задържа топлината. Така уникално втъканите нишки превръщат продуктите Атина в наистина удачен избор за бизнеса. Превръща ги в печеливша дългосрочна инвестиция в луксозно спално бельо.

Материя : 100% Памук
Цвят : Оптично Бяло
Тип : Памук Сатен
Тегло : 140 гр/м²
Плътност : 120 нишки/см² – 300 TC
Основа : 40/1 пенирана прежда
Вътък : 40/1 пенирана прежда
Тъкачество : 4/1
Пране : 60С°
Сушене : 60С°
Десен : Изчистен
Чаршафи Пликове Калъфки
180/280(cm) 160/220(cm) 50/70(cm)
240/280(cm) 200/220(cm) 50/70+5(cm)
280/280(cm) 220/240(cm) 70/70(cm)

Запитване за оферта

Формуляр