Изпълнете съня с потенциал за меко събуждане без схващане

качествена анатомична възглавница за спане

Мнения за качествено спално бельо всякакви. Колкото хора, толкова и специфични предпочитания. Колкото експерти по качествен сън, толкова и професионални решения за продукти за спалня.

Има обаче една почти свещена истина за хотелите – особено тези на морския бряг или в планината:

Всяко събуждане трябва да е на топ ниво. На нивото на чудната локация на хотела и на великолепната гледка.

Това създава всяка сутрин нещо като ново, тъкмо събуждащо се първо впечатление за условията на хотела. Гостът трябва да си вземе кафето, да излезе на терасата, да поеме дълбоко въздух и да огледа панорамата.

И това оглеждане е част от емоционалното насищане на бранда на хотела. Затова трябва, трябва, трябва да е безупречно.

Безупречното има много аспекти.

Тук един от важните е оглеждането на панорамата да е наистина леко, свежо, бодро. Да не е съпроводено с никаква болка във врата, дори и със съвсем леко схващане.

Гостът трябва да попие усещането за простор с всичките си сетива и мускули. Дори и с тези на врата.

Това условие пък ни отпраща към голямата значимост на прецизния избор на качествено спално бельо и по-конкретно на ергономична възглавница за спане с качествен пълнеж.

Да, точно така. Може и да съществуват специални възглавници за хора със специфични проблеми с врата, но като цяло ергономичността е, или поне трябва да е, фундаментален стандарт за всички възглавници.

Това означава, че качествената възглавница за един хотел е анатомичната възглавница. Тази, която е изработена с мисъл за пълното отпускане на врата, осигуряващо качествен сън.

Какво изисква това условие най-вече?

 

дълбок сън с добра възглавница с качествен пълнеж

Почивка, изпълнена с добро наспиване

Както писахме в предишна публикация, качествените възглавници за хотела осигуряват удобство и ергономичен ефект с прецизно подбрания си пълнеж. Това е ключовото условие за гарантиране на ефективна и трайна подкрепа на врата.

 Какво изисква този подбор?

Преди всичко се налага прецизна проверка и поддръжка на качеството на пълнежа на всички възглавници за спане в хотела.

Тоест трябва да се работи с доказан доставчик на спално бельо, който:

  • Предлага проверени удобни възглавници с различни пълнежи и размери
  • Осигурява пълнежи от проверени и качествени материали като гъши пух, силиконов пух, нано гел силикон и други, за да са удобни възглавниците и всеки път да гарантират добро наспиване.

Най-големи са изискванията към пълнежа на възглавниците. Понеже целта е постигане на ефективна подкрепа за врата, която съчетава мекота със стабилност, ключов фактор за една наистина ергономична възглавница е качеството на заложения в нея материал.

Трябва да е ясно дали в пълнежа има силиконов пух, гъши пух, нано гел силикон или памук, оптимално ли е разпределен пълнежа, ефективна ли е неговата структура, от колко влакънца се състои.

Най-малкото 3 характеристики трябва да са ясни:

  • Каква е комбинацията пух/пера в пълнежа? В истински удобните възглавници се залага на стабилен пълнеж от пера с изкусна плетка, за да се гарантира удобство при смяна на позицията по време на сън. Възглавницата трябва да е оптимално еластична, за да е удобна за спане по гръб, по корем и настрани.

 

  • Капитонирани ли са възглавниците? Капитонирането е специфичен метод на шев, съчетаващ повече от два материала в един подобрен. Прилага се за цялостно заздравяване плата при различни продукти интензивно използвано спално бельо – възглавници, завивки, матраци, топ матраци…

 

Оптимално прецененият пълнеж на всички възглавници за спане в хотела в съчетание с един приятен на допир здрав плат и редовно подновяване на продуктите обещава стабилна репутация на хотела.

Тя се ражда от изпълването на изживяването с грижовно усещане за дълбок сън, последван от меко и свежо събуждане.

Подарете го на гостите си и ще искат да се събуждат в хотела ви по-често.

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *