Завъртете бодро глава към свежите сутрини без болка

Преди няколко години се събуждате в хотел… Явно сте спали в странна поза. А възглавниците са били по-скоро декоративни.

Усещате остра болка във врата.

Схванат е целият.

Чак ключицата ви боли.

Тази болка досадно напомня за схващането на врата през целия ден.

И оттогава все така напомня…

Често изпитвате дразнеща болка във врата, а всяко обръщане на главата е съпроводено с неприятно усещане, даже понякога с леки изпуквания.

В Арлен смятаме, че професионалното отношение към гостите на хотела има много аспекти. То покрива включително и грижата за техните проблеми. Конкретно за проблемите с врата.

Би било чудесно някой гост на хотела да се събужда всяка сутрин от почивката си истински отпочинал и без познатото му буквално до болка схващане във врата, нали? Още по-чудесно би било свежите сутрини да го замислят: На какво се дължи необикновената енергия, освен на няколкото дни отпуска? Трябва да има и нещо друго, нещо специално…

И му давате решение, което може да му служи занапред: Наистина има нещо специално:

изключително анатомична възглавница, част от ефектния спален комплект на хотела.

 

добра възглавница с ергономичен ефект

Поглезете и вратовете на гостите си с качествени възглавници

Какво значи качествена възглавница? Да, трябва да изглежда стилно, да е приятна на допир, да пасва на обстановката. Но най-вече…

Добрата възглавница не е просто декоративен акцент в спалното бельо. Тя е също специална подкрепа за комфорта и истинската почивка на гостите.

Тази подкрепа се изразява в ефективния пълнеж, който прави възглавницата твърда, но мека. Качествената възглавница стабилно подпира и ефективно обира извивката на врата, позволявайки мускулите да се отпуснат напълно, потъвайки в нежна отмора.

Това се постига с професионална изработка.

Иска се специфичен подход към пълнежа на всички възглавници за спане от дадена серия, за да осигуряват те перфектна комбинация от твърдост и мекота.

Ефектът, който преследвате е поне в първите дни от почивката си гостите ви да си отспят, да се изключат от света и поне веднъж да откарат до 11-12 часа на другия ден в дълбок сън.

Това всъщност е главна цел за много хора по време на отпуската. Заради стреса, служебните ангажименти, грижите за децата, много от съвременните активни хора са изтормозени от липса на качествен сън. Затова сред най-големите комплименти, които можете да отправите към гостите си, е именно истински реновиращият сън, всеки път завършващ със свежа сутрин без болка.

 

ергономична възглавница за проблеми с врата

Как точно качествената възглавница, част от старателно подбраното спално бельо, подкрепя пълноценните условия за спане?

 Чрез подходяща комбинация от свойства, дължащи се на професионална изработка и внимателен подбор на материали, например:

  • Възглавниците не се сплескват след време. Това за хотел е много важно, предвид интензивната им употреба. Качествените материали във възглавниците поддържат формата им, така че само малко ги разпухвате и са готови. Готови отново да донесат мека подкрепа и облекчение на всеки врат.
  • Анатомично изпипани са качествените възглавници. Големината и твърдостта им са предвидени така, че да осигуряват нежна подкрепа за врата във всяка позиция. Колкото и да се въртите в леглото, вратът ще почива. Но в такъв случай, при такава надеждна подкрепа от възглавницата, защо изобщо да се въртите? Точно така – големината, формата и твърдостта на една истински ергономична възглавница с качествен пълнеж осигуряват спокоен сън.
  • Така излиза, че добрите производители не създават само възглавници за качествено спане. Създават и възглавници за качествено събуждане, за събуждане без болка във врата. Те не струпват пуха само в горната си част, а го държат равномерно разпределен, за да ви е комфортно по време на сън. Доказателство за качествена възглавница с ефективен пълнеж са… събужданията сред не намачкано спално бельо.

 

Така всъщност хотелът ви получава нещо безценно. Получава специфичен ключ към впечатляването от всички екстри и ваканционни изживявания, които е осигурил на гостите си.

Този ключ е бодрото настроение на гостите, докато разглеждат хотела, съчетано с един конкретен спомен, едно специфично усещане, изразено в разказите за изживяването:

„Отспах си там! Мислих, че часовникът ми е развален, но не – беше заради дяволски добрата възглавница!“

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *